Har fortsatt vannkopper...

Heja bloggen!

Jeg har fortsatt vannkopper. Mamma er på jobb og søstera mi er på skolen. Utenfor vinduet mitt snør det - eller nei vent, det har slutta nå. Jeg skulle til legen i dag men jeg har utsatt timen til i morgen fordi jeg ikke følte for å gå ut av huset. Pluss at jeg egentlig er ganske sikker på at jeg har vannkopper.

Akkurat nå lytter jeg til favoritt bandet mitt Arctic Monkeys, som er et britisk "alternativ" rockeband. Anbefaler at alle sjekker ut. I sted spilte jeg tidenes dølleste spill på iPhonen min; Pocket Mine. Hvis jeg skulle gitt terningkast, ville det fått 3. Og ettersom at jeg ikke har gjort stort annet enn å tilbringe tid hjemme for å unngå å smitte denne grusomme sykdommen til alle som ennå ikke er immun, har jeg også lastet ned to andre spill. Det første heter Giant Boulder of Death, ganske meningsløst også. Helt umulig å "vinne" spillet, terningkast 3! Det andre er noe bedre og heter Lil' Alchemist. Terningkast 5, faktisk!

Uansett, tenkte jeg kanskje burde presentere meg selv. Jeg heter **ANONYM** og er 18 år. I år skal jeg flytte til storbyen og begynne på enten Høgskolen i Oslo og Akershus eller Universitet i Oslo, eller kanskje ingen av dem, spørs helt på oddsen og mine karakterer dette. På skolen gjør jeg det relativt bra. Scoret så og si ganske godt på de siste heldagsprøvene, så det kan faktisk bety at det vil bli noe av meg også. Jeg har som sagt en mor og en søster. Jeg har også en pappa. Jeg hadde kjæledyr før, ikke nå lenger. På fritiden min liker jeg å bruke tid på å handle på Internett a.k.a Online Shopping. Også liker jeg å beundre godt voksne mannlige skuespillere (som for eksempel: Christoph Waltz, Kevin Spacey, Brad Pitt, Steve Buscemi og Edward Norton) etter at jeg har brukt alle pengene mine.

Her er det en Youtube-video med blant annet Waltz og Spacey:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits