Status: Vært hos legen! + Tanker om blogger...

Hei bloggen!

Vært hos legen
Nå har jeg endelig vært hos legen, og han sier at dette egentlig er ganske normalt og alt det der. Så nå har jeg offisielt fått legeerklæring og må være hjemme til mandag neste uke. Så dere får nok lese mer om meg denne uka! Jeg føler egentlig at jeg går glipp av kjempe mye viktig på skolen. Eksamen er rett rundt hjørnet og det er så mye som skjer! I går var mange av vennene mine på Russedag på Tusenfryd i tillegg. Kanskje det var like greit at jeg ikke kjøpte billett...

Akkurat nå venter jeg på brev i posten. Håper jeg får noe snart, det er alltid så gøy å få brev i posten. Bortsett fra regninger, det er ikke så gøy.

Tanker om blogger
Jeg ser at jeg har hatt hele 2 leser(e) på min korte lille blogg-periode. Hurra! Hva forventer jeg, det er ikke så gøy å lese om andres sykdommer. Jeg ville aldri hatt noen interesse i å lese om diareen til Magnus eller klamydiakløen til Henriette. Egentlig, helt ærlig med dere... Jeg liker faktisk ikke å lese blogger. Jeg ser at folk sitter i undervisningstimene og titter på bilder (som oftest er preget av fargen rosa) av gjenstander eller mennesker som ser ut som store kopier av Barbie og hennes tilbehør. Altså noen bloggere er veldig interessante, jeg må innrømme at jeg følger noen få. Kong Halvor og noen interiør bloggere som poster om modern design. Men de jeg følger, altså disse individene har i det minste en form for sjel som ikke skitnet til av silikon eller brunkrem fra L'oreal.

Litt små ironisk at jeg driver å kritiserer blogger og blogglesere, men det er godt at det er jeg som skriver om livet mitt her, og ikke jeg som kaster bort fritiden min på å lese om noens roseflekket liv istedet for å leve mitt eget, ha-ha! + Det sparer meg for mye annet også. Omtrent alle som leser blogger skal stadig kritisere bloggerne de leser, hva er vitsen med det? DRIT I Å LES OM ANDRES LIV DA VEL!?

Blogger jeg følger:

  • Kong Halvor (hatt stor crush på han siden han fikk langt hår, og jeg så han på Vine. Vi kunne ha blitt bestevenner, lover!)
  • Meg selv på Tumblr (fordi jeg er kul)
  • Venninna mi på Tumblr (fordi hun følger meg tilbake)
  • Nasty Gal's blogg (fordi jeg egentlig teknisk sett driver den, aner dere hvor mye penger jeg har brukt på å handle hos dem ELLER??)
  • 2-3 interiør blogger jeg har favorittmerka på Macbooken min, men nå sitter jeg på skolepcen så ja, får vise dere senere.

Har et spørsmål: Synes dere at innleggene mine ser ryddige og organisert ut? Veldig viktig for meg. Detaljer og sånt.

#klamydia #jomfru #diare #lege #syk #vannkopper #kyllingpox #konghalvor #jegelskerdeg #interiør #moderndesign #tag #nastygal

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits