Jeg fikk besøk!

Heisann bloggen!

I dag fikk jeg jammen meg besøk av venninna mi ***DERPINA***! (Ja, det er hennes kodenavn for å beskytte våres anonymitet.) Da hun tekstet meg i morges sa jeg at jeg så ut som en pizza, og gudene skulle ha visst! Der sto hun på døra mi med pizza! Ja, slike venninner er gode å ha når man har vannkopper!

Da jeg visste henne bloggen min, klaget hun over at bloggen min manglet bilder. Så her er det et bilde av henne før hun dro. Hvis du tenker "Hallo, jeg ser jo ingenting!?", så er det vel egentlig meningen. Åh, forresten så ser hun kanskje litt mørk på bilde, nesten litt svart, men det er hun ikke altså. Det er nok bare skyggen og mine fotoredigeringsskillzzzz. Mad skillz.Jeg tror jeg skal få besøk av ei annen venninne i dag også. Så kanskje blir det enda flere bilder! Wooooow!

Spørsmål: Har du noen venner?

#venninne #anonym #pizza #vannkopper

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits