Liten nattoppdatering!

Hei bloggen!

Folkens! Vil bare si at jeg har lagt til Kong Halvor som venn på blogg.no! Kryss fingra! Kanskje han legger meg til! Hihi! Litt nervøs nå, sommerfugl-babiser som vokser i magen min!! Bare å vente og se nå tenker jeg! Kongen har jo så fint langt hår! Og Prins Rambo har like fint hår han også! Jeg har ikke nevnt det, men jeg liker også Harald (en annen konge jeg liker!). Vet ikke om han har blogg da. Han skal ha twitter...

Jeg har opprettet min egen "kategori" for bloggen, og den heter da: [FANGIRL]. Alle innlegg som er stemplet med [FANGIRL] skal handle om meg som beundrer eller snakker om noe jeg liker. Mest sannsynlig kjekke menn over 40 som Kevin Spacey, Edward Norton og Brad Pitt!

Mens jeg er i gang! Her har du 3 kategorier til:

[FOTBALL], [FILM], og [SAMFUNN]. (Jeg håper alle legger merke til at jeg tok meg tid til å fjerne "bold" på punktumet og komma-tegnene mine! He-he! Har virkelig et øye for detaljer!)

Er jeg nødt til å forklare hva disse kategoriene skal omhandle eller klarer dere å finne ut det selv, eventuelt spørre meg i kommentarfeltet?

PS. Håper ikke disse parantes-lignende tingene ikke krasjer med html-systemet...

#kategori #settetingibås #konghalvor #kongharald #kevinspacey #fangirl

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits