Online shopping er no dritt!

TULLA!

Heja bloggen!

Nå brukte jeg nettopp 250 kr på å handle neglelakk på Internett!! Pengene går så fort når jeg handler online! Her er historien min:

Jeg sitter og lakker neglene mine. Det var yndlingsneglakken min fra et merke som kaller seg for Essie og som jeg fikk til jul av ei venninne av meg! Den er blå forresten. Jo, som jeg sa jeg sitter og lakker både tærne og på fingrene, også plutselig innser jeg at jeg vil ha flere neglakker fra Essie fordi kosten på neglelakken er så tjukk og fin! Det er så lett å påføre fargen på neglen! Nå begynner nesten dette høres ut som reklame, men det er det ikke altså. Essie, jeg liker produktene deres veldig godt så hvis dere ønsker å sponse meg eller bloggen, please feel free to do so! Tilbake til meg og neglene mine, jeg sitter der så flott og fin med blåfarge på neglene og pizzafarge på kroppen, og før jeg vet ordet av det har jeg kjøpt hele 5 neglelakk på nettet! Og 4 av dem er ikke av merket Essie engang! What!

 
(Bildet tilhører ikke meg, og linken ligger i bildet som alltid)

Anyway, jeg har da "kastet" bort penger i dag og. Hvorfor har jeg alltid råd til ting jeg ikke har råd til? Nå ender det med at jeg ikke har penger til mat eller strøm i 2 uker. Typisk! Jo mer jeg tenker på det, jo mer ønsker jeg at Essie sponset meg med en neglelakk om dagen så jeg slipper å tenke over det!

Her er det en sanganbefaling fra meg: Midnight Hour - Talib Kweli, Hi-Tek feat Estelle

#Essie #neglelakk #onlineshopping #penger #girlproblems #fyfaenforengjengdrittungervierallesammenviinorge

4 kommentarer

Veronika BS

10.05.2014 kl.20:24

Har aldri prøvd å shoppe på nett..

Hallo, jeg vet ikke!

10.05.2014 kl.22:04

Veronika BS: Ikke prøv, veldig avhengende! (JO PRØØØØØV)

Shantell

12.05.2014 kl.21:45

det er veldig gøy å shoppe på nettet, men har du hatt den følelsen av at når du har penger så finner du ikke noe fint, men når du er heeeeeeelt blakk så finner du plutselig masse fine ting ?

Hallo, jeg vet ikke!

12.05.2014 kl.22:52

Shantell: Ja, det har jeg dessverre! :O Pleier å lage en liste over ting jeg skal kjøpe så fort stipendet tikker inn! Ho-ho! YOU CANNOT ESCAPE ME! ;)

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits