Mélanie Laurent

Hallo bloggen!

Her om dagen skrev jeg veldig mye om menn og dette gir meg noe dårlig samvittighet for å ikke gitt damene like mye oppmerksomhet. Jeg digger damer! Noen er feminine, andre er mer tomboy og noen er litt av begge deler - slik som meg! Ikke alle damer er like kule, men de fleste er ganske badass! Blant dem aller kuleste er nok Mélanie Laurent.

Laurent er en fransk skuespillerinne som jeg elsker! Hun spiller blant annet i Inglourious Basterds laget av Quentin Tarantino (som er en av mine all time favourite filmer). Familien til Mélanie er jødisk, og hennes mor er ballettlærer og faren hennes er voice actor. Hun har både spilt i franske og amerikanske filmer.

Jeg fikk umiddelbar kjærlighet for Laurent etter at jeg så hennes performance i Inglourious Basterds. Hun spilte Shosanna Dreyfus i filmen, og beskjedent sagt nailed it. Jeg anbefaler alle på det aller sterkeste å se Inglourious Basterds. Hun er helt fantastisk i filmen, og det var også alle andre. Christoph Waltz (avbildet med Laurent i bilde under) vant samtlig Oscar for best supporting actor for denne filmen.

Dama er kun hele 1.57 meter over bakken, og hun synger også!

"When I read the script of 'Inglourious Basterds', I was like, wow, it's been my dream to kill Hitler since I was like four so I was kind of like Shosanna already. I'm Jewish. I read the script together with my grandfather and he told me, 'You have to make that movie, please.' So it was not just for me, it was for my family."

Jeg kommer nok til å blogge om selve filmen INGLOURIOUS BASTERDS senere og poste det under kategorien [FILM].

#Inglouriousbasterds #quentintarantino #melanielaurent #christophwaltz #fangirl #film #kjendis #forbilde #jøde

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits