Green Curry, Eurovision og Tim Douwsma.

Hei bloggen!

Grønn karri
Starter dagens innlegg med å fortelle at Yum Yum Green Curry nudler smaker... DRITT. Jeg tror jeg aldri har smakt et helvete som dette. Nein, nein, nein! Ingen må noensinne finne på å smake på denne her. Sånn nå er alle advart! Yum Yum Shrimp Flavour derimot, himmel! Den har rosa pakning med reker på framsiden!

Eurovision
Gratulerer så mye til Conchita Wurst! For ei dame/mann! Selv om jeg personlig synes Nederland sitt musikalske bidrag var bedre, og det sier jeg som ikke engang liker køntri. Utrolig fin sang! Jeg vil si at denne seieren betyr mye for folket og for moderne Europa. Mer symbolsk enn noen annen tidligere seier. Jeg skal ikke gå veldig innpå dette nå, men hurra hurra hurra for Conchita - le bearded lady. Synes det er litt morsomt at navnet hennes Conchita betyr p*ssy på spansk og Wurst betyr pølse på tysk, ha-ha! Jeg liker folk som har selv ironi.


Hun er ganske fabulous, og hun har sterkere eyebrow game than me. 
Og her er sangen til Nederland: The Common Linnets - Calm After The Storm!

Tim Douwsma
Dette går vel litt under Eurovision, men har du sett! For en mann! Jeg er helt starstrucked! Og for et smil! Er helt betatt. Så ikke dette før jeg logget meg innpå tumblr i går natt. Jeg ser ikke så mye på TV dessverre, og heller ikke noe så dazzling som Gayvision Eurovision kan få meg til å skru på TV-en. Det er nok bare VM i fotball som kan (noe som jeg gleder meg helt sinnssykt jævlig til!!!!)

12 points to The Netherlands from Hallo, jeg vet ikke.

 


Lykke til fantastiske leverbasseng!
Ønsker Liverpool lykke til i hjemmekampen mot Newcastle som spilles klokken 16:00 i dag! Krysser alle fingrene og tærne! You'll Never Walk Alone! La tittelen komme hjem!

DARE TO DREAM - WILL TO WIN!


#nederland #eurovision #østerrike #conchitawurst #timdouwsma #hverdag #greencurry #nudler #yumyum #næt #premierleague #fotball #liverpoolfc

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits