Jeg er tilbake på skolen!

Hej hej bluggen! ;*

I dag tok jeg et veldig viktig valg og et steg i riktig retning! Jeg gikk på skolen! Til tross for at vannkoppene fortsatt bor på kroppen min dro jeg på skolen! Da jeg kom til skolen hadde jeg presseintervju med mine fans (også kjent som mine medelever og andre som var nysgjerrige på hvorfor ansiktet mitt var dekket i røde flekker). Masse god PR for meg dette! Næt.

Resten av dagen jeg har sunget på "Jolene" av Dolly Parton og laget fingeravtrykkdyr. Jeg skal vise dere hva jeg mener engang, og de er veldig kule. Jeg er veldig kunstnerisk. Etter jeg lagde 3 forskjellige fingeravtrykkdyr leste jeg blogginnlegget til Kong Halvor om turene hans i Oslos gater. Det var morsomt! Og etter der igjen snakket jeg litt med HERPDERP på telefonen. Vi snakker ikke så veldig ofte i telefon sammen, men når vi snakker ender det med at det går hardt utover telefonregningen. Så det er bra at HERPDERP har sånn kult abonnement, så hun slipper å betale så mye. Jeg har bare kontantkort jeg, og ikke har jeg 3G på iPhonen heller.

Akkurat nå hører jeg på Lady Gaga - Sexxx Dreams, da tenker jeg på han Tim Douwsma fra Eurovision. Har begynt å følge han på Twitter og Instagram, jeg er en veldig dedikert fangirl.


"If you like it, you should put a ring on it" YASSSS!

Mitt kjære fotballag Liverpool vant dessverre ikke ligaen i går, men det gjør ingenting og jeg er veldig stolt over gutta! Woohooo! Champions League neste år blir CP-kult! (De sier CP-kult i Sverige tror jeg.)

I morgen skal jeg kanskje på russerebus hvis jeg har lyst. I fjor strippet ei russejente for en 2. klassing før de klinte masse på munnen, æsj! Det var en av postene i rebusen skjønner dere. Egentlig så frister det ikke å strippe for 17-åringer. Det er heller ingen kjekke 17-åringer i byen jeg bor i. Jeg vil heller ikke komme i fengsel når jeg tenker over det. Så i morgen skal jeg nok bare sitte hjemme og se på Bob's Burgers slik som til vanlig og drikke masse jordbærsaft. Jordbærsaft har sikkert minus i alkoholprosent. -30%.

Jeg merker at det har begynt å tikke inn et par kommentarer, keep up the good work folkens! Dette liker jeg!

#kommentar #kommenter #bobsburgers #hverdag #russ #russetiden #russerebus #alkohol #drekkapå #timdouwsma #jordbærsaft #ladygaga #vannkopper #dollyparton #skole #fotball #liverpool

Én kommentar

Cow-titties

12.05.2014 kl.23:20

Herpderp er snill og smart, kanskje du også burde bytte over til mobil-greia hennes? he-he

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits