Russetiden er over!

Hei bloggen!

Beklager særdeles lite blogging i det siste! Etter jeg ble bedre fra vannkoppene måte jeg fordele mine 24 timer i døgnet på lekser, prøve pugging og prosjekter som jeg gikk glipp av den uka jeg var syk. Så var det jo selvsagt russetiden som sto og ventet rundt hjørnet.

Russetiden min
Jeg kan si så mye som at både 16 - 17. mai var dager jeg aldri kommer til å glemme! Hadde det veldig gøy på både terrordagen og selve 17. mai! Helt ærlig med dere trodde jeg egentlig at det skulle være ekstra spesielt å være jubileums-russ, men jeg kan virkelig ikke finne noe å sette fingeren på som var ekstraordinært altså.. Noe skuffet. Russetoget vårt ble en suksess! Jeg fikk lov å bære skilt og det er jeg veldig stolt over. Utover kvelden på densøttenemai ble jeg og HERPDERP og SVETLANA (en annen venn av meg) etterfulgt av 4 meget spesielle jenteunger. De visste mer om sex enn det vi gjorde og etter en halv time med uendelige spørsmål om samliv, alkohol og russetid måtte vi rett og slett rømme fra åstedet. De fulgte selvsagt etter oss og til slutt måtte vi bare løpe. De stilte spørsmål og sa ting som:

"Hvorfor er dere ikke å fester med de andre nå?" "Kan vi bli med på festen?" "Jeg har hull i buksa, vent nå se, jeg skal lage den større!!" "Jeg skal vise dere hvordan fulle folk er!!!"

"Hva er sex?" og da svarte vi "Et partall." og da sa de "hahahhahaha, neeeeei...." (tror jeg bare stopper der, de sa mer... traumatisk. De var 11 år eller?)

"Er hun der (SVETLANA) full?" SVETLANA var ikke full, men hun får et gæææærn øye som twitches as fuck når hun er overtrøtt. 

Dagen før var det fotballkamp mellom lokalbyene i distriktet. Byen min vant hele 1-0! Og det var veldig gøy! Etter fotballkampen dro jeg og resten av russekullet til et sted langt ut i skogen (noe som er særdeles vanlig hvis du bor på bondelandet), og der endte jeg kvelden med å danse for meg selv på en trestamme mens resten av gjengen danset en halvmeter borte fra meg. Jeg har en tendens til å danse for meg selv. Jeg synes det er gøy fordi da kan jeg late som at jeg danser med Christian Bale eller Kong Halvor. Jeg har fått støtte fra vennene mine og det har innsett at dette er bare en ting jeg liker å gjøre. Så de har bestemt seg for å IKKE sende meg til psykiatrisk sykehjem (enda).

Spansk I+II-Ordnett
I dag morges hadde jeg spansk eksamen. Tok dette helt med ro helt til klokka tikket inn på 08:30 og Ordnett pluss plutselig bestemte seg for å si "takk for i dag!". IT-crewet på skolen min brukte hele 1 time og 5 minutter på å ikke fikse Ordnett. Altså de prøvde å fikse det. IT-sjefen ringte til og med til fylkesentraltingene, men ingenting hjalp, så jeg måtte til slutt ta skjebnen i mine egne hender. Riktig det, det ble ordboka! Du vet, en ting med masse ark i som man blar frem og tilbake... Uansett! Å bla opp spanske gloser i en 10 cm tykk ordbok er ikke alltid så veldig effektivt, ihvertfall ikke hvis man ikke kan spansk i det hele tatt. Se for dere en apekatt med en iPhone i hånden som får beskjed om å laste ned Candy Crush. Det tok sin tid, men så heldig jeg var fikk jeg tilbake de 30 minuttene mine av IT-sjefen (hurra!*). Så der satt jeg med krokodilletårer i øynene og verdens største banan i høyre hånden (som jeg fikk av HERPDERP som trøst) og en ordbok pakket i Liverpool-bokbind i venstrehånden.

Nå føler jeg meg litt små syk igjen. Har hatt så lite energi den siste uka at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Kanskje jeg skal begynne å drikke energi drikk eller kaffe... Skal prøve å blogge mer denne uka!

* Veldig sarkastisk. 

#galøye #danse #spansk #eksamen #ordnett #russetid #russ #17mai #hverdag #ordbok #herpderp #svetlana #christianbale #harrystyles #konghalvor #sex #barn

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits