Jeg skal flytte!

Heiheiheihei bloggen!

I dag har det vært en meget effektiv dag for meg! Jeg har ryddet og sveipet opp rommet mitt som en tornado i Midt-sør-Amerika.

Nødvendig værprat og sånt.
I dag var det helt fantastisk vær og temperatur i byen min! Det var hele 25 celsius og med varm vind! Himmelen var noe overskyet, men det var like deilig! Som jeg fortalte i går skulle jeg finne på noe med DERPINA i dag, og det gjorde vi! Vi tilbrakte 1 time hjemme hos henne for å titte på videoer og bilder fra 17. mai som pappaen til DERPINA tok. Han er ikke den beste fotografen, men han var villig til å ta masse bilder av meg.

Her har du et bilde av meg tatt av DERPINAs pappa. Dette skal bli min nye signatur pose!

Snakk om sommer, her har du 5 ting jeg liker med sommer'n og 5 ting jeg hater. Dette er en litt sånn uformell liste fordi jeg fikk bare brått lyst til å si at jeg hater insekter.

LIKER

  1. Sol og varme.
  2. Spise is med venner ute.
  3. Gå med fine klær, og jeg bare har fine sommerklær, alle vinterklærne mine er stygge.
  4. Sommerferie.
  5. Fotball VM eller EM.

HATER

  1. Fluer
  2. Mygg
  3. Alle insekter generelt.
  4. Svette føtter.
  5. Press på å kose seg i sommerferien.

Jeg pakker fordi jeg skal flytte til storbyen!
Ja! Du hørte riktig! Nå har du 100% større sjanse for å møte meg i Noregs flotte hovedstad Oslo! Jeg skal flytte etter skoleslutt. Dette går fort unna! Jeg synes det er så rart at det har allerede gått 5 år siden jeg flyttet sist. I denne vesle byen jeg bor i har jeg fått så mange gode venner som jeg kommer til å savne veldig mye! Jeg sverger på å besøke dere annenhver dag! Ok, kanskje en gang i uka..

Da jeg pakket fant jeg så mye rart! I skapet mitt lå det alt fra matte bøker fra 1.klasse på barneskolen til 26 plastikk kuer fra en bondegård-sett jeg fikk til bursdag da jeg var 5 år av venninna til mamma som trodde at jeg var en gutt. Altså ingen kjønnsrolle-fordommer og lignende her altså! Selvsagt kan jenter leke med bondekuer og traktorer, men slik som det var den gang... Håper dere skjønner hva jeg vil fram til. Jeg orker ikke å forklare. På tiden likte jeg å leke med Bratz forresten.

Så nå har jeg fylt 3 store bokser med ting og tang, tatt meg en velfortjent og vel nødvendig dusj fordi jeg var dekket i støv. Utover kvelden skal jeg spise potet sticks og smøre lipbalm på leppene mine fordi de har fått blemmer.

#flytte #oslo #hovedstad #russ #17mai #russetiden #bratz #ku #bondegård #gutt #jente #kjønnsroller #hverdag #været #lipbalm #potetsticks #Norge #derpina #fotograf #bilder #sommer #mygg #insekter

2 kommentarer

Stian Haugen

22.05.2014 kl.23:00

Håper du har kjentfolk i Oslo, og at du ikke blir gående der alene.

Hallo, jeg vet ikke!

22.05.2014 kl.23:03

Stian Haugen: Jeg har mamma :) Takk for tanken!

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits