FIFA lager musikk!

Det er snart VM i fotball!
Tenkte at jeg skulle si noe om deg siden jeg har nevnt at jeg virkelig ser fram til verdensmesterskap i fotball som skal ta sted i Brasil denne sommeren! På den 16. mai la FIFA ut årets offisielle fotball-låt og den heter Pitbull - We Are One (Ole Ola) [The Official 2014 FIFA World Cup Song]. Men ettersom jeg er så grei skal jeg poste selve Youtube-videoen!

På starten var jeg litt skeptisk til både sangen og artisten. Liksom, Pitbull? Hva annet enn sex og fascinasjon av store pupper og rumper kan denne mannen tilby? Jo, okay! Han lærte alle å telle 4 på spansk i den ene sangen, men verdens største sports-mesterskap fortjener da bedre? Pluss at i Brasil snakker de portugisisk og ikke español!

Men at the end of the day ble jeg faktisk litt små kjær i sangen. Kanskje var det de blå hypnotiske øyene til hunderasen, kanskje var det rumpa til Jennifer Lopez eller kanskje det var den sommervarme og dypsindig ekte stemningen som er uimotståelig og rytmisk i det verdens- største fotballstjerner og dedikerte supportere samles i en sambafest i tropiske Sør-Amerika for en heidundrandes måned med fest og fotball som forførte meg. Legg gjerne en kommentar hva DU tror er grunnen.


Personlig synes jeg K'NAAN ? Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix er en av de aller beste fotballsangene! Men ingenting slår denne:


#liverpoolfc #fotball #vm #brasil #england #pitbull #jenniferlopez #storerumper #twerk #sport

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits