Jeg har fått nytt mobilabonnement!

Hei blogg1!

Jeg har gode nyheter til alle sammen!

Nå har jeg fått med et nytt mobilabonnement! Er ikke dette koselig? Jeg viser til en hyggelig telefonsamtale med mobilselskapet mitt og vips! Nå har jeg 150 ringeminutter og 150 SMS gratis i måneden for 99 kr! Det var et kupp for meg som lever på bark og gress. I tillegg får jeg hele 150 MB med internett. Det er lik cirka 270 Facebook-sider i følge nettsidene. Ja, godt er det også! Så nå slipper HERPDERP å ringe meg hele tiden, nå kan jeg ringe deg også kjære!

Sånn egentlig er jeg ikke helt for å være for avhengig av mobilen. Hvis man sitter på Twitter eller på Facebook hele tiden så går man glipp av så mye. Spesielt når man er med venner! Det er jo så mye hyggeligere å snakke med mennesker i virkeligheten enn å sitte på telefonen hele tiden. Det er også lett å misforstå eller mistolke skriftlige meldinger fordi man mangler kroppspråk og ansiktsuttrykk. Vet dere at kroppspråk er hele 70% av samtalen? Ja, det vil si at når vi chatter på Facebook er det en sannsynlighet for at alt det vi sier blir tolket feil! Dere aner ikke hvor mange ganger det har skjedd med meg og vennene mine. Jeg og HIJABGANGSTER (kodenavn!) snakket om dette i dag senest i dag morges om hvor enkelt det er å tolke ting feil over nettet.


ENGLISK EXAMEN + Litt mer informasjon om min chicken a la pox.
I morgen er det siste skriftlige eksamensdag for meg og det skal bli godt å bli ferdig! Engelsk synes jeg er veldig vanskelig i tredjeklasse på videregående. Jeg har jo litterær engelsk i tillegg, ekstra vanskelig i følge meg selv! Nå krever lærerne mye! Jeg regner med at eksamensoppgaven er delt opp i 6 deler med både oppgave a, b og c i hver del. Gleder meg masse. Kjøpte energi bar og smoothie på Coop Extra i dag og greier!

Tiden flyr og nå er jeg endelig ferdig med videregående skole. Det skal bli både trist og godt å bli ferdig med 13 år på skolen. Aller mest kommer jeg til å savne vennene mine og de som jobber på skolen som har hjulpet meg eller støttet meg gjennom harde skoledager. Det jeg ikke kommer til å savne er å gå opp alle de trappene opp til klasserommet mitt i tredje etasje hver bidige morgen. Det føltes ut som at beina er i flammer. Og ikke nok med det! Når man endelig har klart å bekjempe de 20+40 trinnene så har man svetteringer på størrelse med badeballer under armene og alle kan vitne til hvor dårlig kondisjon man har... Dette blir jo mobbing. Er det ikke på tide at skolen skaffer seg en heis for allmennbruk snart? Er det rart at folk blir nødt til å smiske med vaktmesteren eller brekke et bein eller to for å få tilgang på heiskortet? 

Tenkte at jeg skulle snakke litt om vannkoppene mine til slutt siden det var så lenge siden jeg gjorde det. Det var jo også under min kropps vannkoppepidemi som sørget for at jeg begynte å blogge igjen faktisk! Jeg har det bra nå! Ryggen er ikke skjev lenger, tennene mine er ikke lenger grønne, håret mitt har vokst ut og beina mine funker igjen! Men vannkoppene har sørget for at jeg skal huske dem. Det har etterlatt hele 47 flekker/arr over hele kroppen som et minne for livet (?). Godt er det å få tilbake energien og den ungdommelige kraften. Anbefaler alle å få vannkopper en gang i livet, det er virkelig en opplevelse!

#mobil #mobilavhengighet #mobilabonnement #3G #internett #hverdag #eksamen #engelsk #vannkopper #skole #hijabgangster #herpderp #heiskort #trapp #mobbing #hjelp

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits