Ettermiddagslur!

Halvvåken hilsen til bloggen!

Er det noe som gir meg dårlig samvittighet er å ikke være takknemelig over døgnets 24 timer hvorav cirka 14 timer skal være til aktvitet og 10 til søvn. Altså, å sove på ettermiddagen gir meg så dårlig samvittighet, alltid! Jeg føler at jeg kaster bort deler av dagen. Liksom... Jeg pleier ALDRI normaltsett å sove på dagen. Jeg har alltid noe å gjøre, og nå spesielt før jeg skal flytte og før skolen slutter! Nå kunne jeg heller ha tilbrakt 2 timer på å ta på neglelakk eller spist pizza, eller sett på hele sesong 3 av Svampebob... Sove kan jeg gjøre på natta eller i sommerferien om det virkelig trengs. Egentlig, søvn, det er oppskrytt! Vi ungdommer skal ikke sove nå! Vi er jo bare ung engang i livet. Tilbring heller hele natta på Netflix sier nå jeg!

Nå har jeg nettopp våknet opp fra en hva... 2 timers ettermiddagslur. Og som mange andre ettermiddagslurer for meg var det verken forfriskende eller et "ah, dette trengte jeg" for meg da jeg våknet. Jeg sover sjeldent godt om dagen, og dagslyset blender meg i øyet i det jeg lukker opp øyelokkene. På sengen min ligger den en pizzakartong i størrelse small, en vannflaske, en iphone med 10 varslinger, to bøker, et stort headset og andre god saker som har pirker meg i ryggen under hele soveøkten. Jeg har dessuten ligget i dynen med den skitne t-skjorta jeg lovte aldri å bruke i senga, og BH-en er halvveis vrengt og kveler meg i halsen. Den stramme hestehalen jeg hadde før jeg sovnet har nå blitt til noe som ligner mer på et lykketroll man får av tannlegen etter man har borret i tennene. Ikke minst har jeg selvsagt vært så trøtt og lat at jeg ikke har orket å lukke vinduet så all byens traffikkstøy har truffet meg i begge ørene i 2 timer mens jeg var ubevisst. Så jeg nå har jeg mild hodepine av alt det. I senga har jeg i tillegg ligget på en svært stor pute som har gitt meg en ujevn støtte i nakken. Og nå som jeg har våknet er jeg enda trøttere og utslitt enn da jeg la meg.

Jeg må virkelig slutte å sove om dagen og heller ta i bruk nattetimene til sånt. I kveld skal jeg legge meg 22:00!
(Det klarer jeg selvsagt ikke, ettersom jeg fikk mine 2 av 10 timer "sløst" bort nå... + i morgen er det ikke skole heller.)


Nei, verken siestas eller fiestas er noe for meg. Nå skal jeg gå og kjøpe en trøstelollipop. Godt at jeg skriver blogg, for da føler jeg at jeg redder tilbake litt av mine lost hours.

Snakkes!

#søvn #lykketroll #skole #sove #ettermiddag #hverdag #klaging #tannlege #svampebob #netflix #pizza

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits