Edderkoppkabal: En alvorlig avhengighet

Kjære bloggen,

I dag skriver jeg fordi jeg har innsett at jeg har et alvorlig problem. I de siste 6 ukene har jeg nemlig spilt Edderkoppkabal NON-STOP. På begynnelsen begynte det som et par uskyldige spill i ny og ne fordi jeg så mange i klassen min spilte det i skoletimene. Jeg har godt kjennskap til Edderkoppkabal og har spilt det et par ganger i fortiden, men at dette skulle utvikle seg til noe så alvorlig ville jeg aldri ha trodd. Nå går det ikke en dag uten at jeg må spille minst i 1 time. Jeg har kommet til et punkt i spillet at jeg har satt et mål for meg selv. Jeg skal prøve å spille helt til jeg får vinnprosent 99 % i spillet. Merk dere også at jeg har kategorisert dette blogginnlegget under "FANGIRL", så ille er det!

Så langt har jeg kommet:Ja, jeg spiller selvsagt på nybegynnernivå fordi ulik mange andre er jeg svært dårlig i både kortspill og med tall. Som du ser har jeg kommet til vinnprosent 90 %, jeg hadde så lavt som 36 % eller noe i duren da jeg først begynte og ga opp flere ganger. Og med en seiersserie på hele 50, wow, mindblown!

Nå tenker sikkert noen av dere "ja, det er jo gøy å spille Edderkoppkabal i timene fordi alt er bedre enn å høre på kjedelige lærere med hentesveis og melk i barten.", men nå har avhengigheten min kommet til et punkt hvor jeg spiller dette på min egen fritid! Jeg sitter rett og slett i senga, hører på musikk (her er det en sanganbefaling forresten: Frank Ocean - Lost) og spiller Edderkoppkabal runde etter runde! Det er sånn at det nesten klør i fingrene å få kommet hjem for å spille dette spillet når jeg er ute med venner. Ja, ganske alvorlig med andre ord.

Og jeg nekter å gi meg hvis kabalen ikke går opp! DET SKAL GÅ OPP! Jeg nekter å avbryte spillet og begynne på nytt fordi det ødelegger vinnprosenten min og ikke minst ødelegger serien min! That ain't gonna happen!

Det hele begynte egentlig da jeg ved juletider slet litt med å holde meg selv våken og oppmerksom, jeg tenkte at dette spillet skulle i det minste få meg til å fokusere på et eller annet. Etter en stund begynte jeg å spille spillet litt sånn når jeg følte for det. Jeg sluttet rundt januar, men i april begynte min avhengighet virkelig å kick in. Så begynte jeg å spille dette mer regelmessig fordi istedet for å overtenke om alt annet fikk kabalen meg til å fokusere på noe bestemt. Dette har blitt en slags sport for meg, bare at jeg slipper å kle på meg eller å gå ut.

Jeg vurderer å prøve meg fram på Middels når jeg har klart målet mitt. Aller mest tror jeg at det blir bra med VM i fotball og muntlig eksamen om 2 dager, jeg trenger så sårt noe å gjøre.

#fotballvm #vm #eksamen #Windows #spill #spillavhengighet #whatisreal #hvaervirkeligheten #edderkoppkabal #trend #trendy #spidersolitare #hjelpmeg 

Én kommentar

Tine

10.06.2014 kl.18:59

- er vi venner på blogg.no? dersom vi ikke er det kan du legge meg til så kan jeg bli fast leser :D

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits