FOTBALL VM!

Hei kjære fotballsupportere som ikke leser bloggen min!

Endelig har jeg endelig funnet veien min til fjernkontrollen! Dette er første gang jeg slår på TV-en i år! Nå blir det pizza, vann og fotball VM! Herregud! DETTE SKAL BLI KNALL BRA! Jeg har sykt høye forventninger til alle landslagene og spillere, og underholdningsnivået som forhåpentligvis skal sprenges! Forrige VM var helt fantastisk og er av de beste fotballminnene jeg kan se tilbake til!

Akkurat nå ser jeg på VM-dokumentarserien på NRK nett-TV! Jeg gleder meg sykt! Det er bestemt at jeg skal bo i stua de neste 30 dagene.

Men jeg har i tillegg dessverre muntlig eksamen om 4 dager... Så det vil si at jeg kommer nok ikke til å blogge så mye framover til  ihvertfall fotballfesten er over.

De neste ukene kan du kanskje regne med:

  • Sinte innlegg om hvor overrated visse fotballspillere (Messi, Neymar, Rooney) er.
  • Jeg forteller at jeg har endelig offisielt flyttet!
  • Et innlegg om vennene mine som egentlig ikke eksisterer og som jeg finner opp for at jeg skal virke som ordentlig person og ikke en psycho.
  • Om hvor bra boka American Psycho er.
  • Et innlegg om hvor viktig lidenskap i livet er.

 

Uansett! GOD VM alle fellow supportere og tv-glanere! Jeg holder med Tyskland i år!

#fotball #vm #wc #neymar #messi #brasil #tv #hverdag #yassss

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits