Får gratis middag

Hei blugg-en!

Beklager for at jeg ikke har vært så aktiv i det siste, men det har seg slik at jeg har hatt både muntlig eksamen og flere skoleavslutninger å delta på fordi dere vet, jeg er en busy woman.

Nå for øyeblikket sitter jeg hos HIJABGANGSTER sammen med venninna hennes (vår), DEMON og tøyser rundt fordi vi er er noen tulletøyser. I dette øyeblikk skal HIJABGANGSTER mekke litt mat til meg og DEMON fordi vi er ganske slutne. Selv om jeg slukte nesten en hel pizza i størrelse medium for 2 timer siden så vil jeg fortsatt ha litt mat fordi jeg fant ut at de skulle ha kylling til middag. Jeg liker kylling. Akkurat nå er kyllingen i mikroovnen fordi HIJABGANGSTER glemte å ta den ut av frysern, men det går bra. Mat er mat!

Retten vi skal spise er eksotisk fordi HIJABGANGSTER (om dere ikke allerede har skjønt det) er fra et land der de ber til Allah, og da skal vi spise... KYLLINGGRYTE! Haha, lurte dere! Kyllinggryte er helt alminnelig både for nordmenn og hijabgangstere. Alle liker kylling og gryte.

Maten er ikke klar enda, men jeg håper at maten ender opp som dette: (Ser godt ut!)Snart flytter jeg til Oslo, altså om 2 dager og jeg gleder meg faktisk litt! Leiligheten vår er nesten tømt for møbler, men det er greit så lenge jeg har en stol og en TV å se fotball VM på.

Meeeen nå skal jeg gå og spise kylling. Blogges!

#hijabgangster #demon #fotball #fotballvm #vm #kyllinggryte #hverdag #mat #kylling #pizza

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits