10 dager uten internett - verdens undergang!

Hello bloggen!

Gjett hvem som fortsatt lever på Burger King, fotball VM og vann uten kullsyre? Meg! Jeg er slettes ikke død eller kidnappet! Det har seg slik at jeg har jo flyttet så langt som til utkanten av Oslo, og her tar det visst litt lengre tid enn normalt å få installert wi-fi i huset! Ja, det tok Telenor hele 10 dager å få ræva i gir, men sånn er det i byen.

Ting jeg har gjort/opplevd mens dere har sittet ved dataskjermen og ødelagt F5-knappen deres på hjemmesiden min:

  • Vært på Kontraskjæret med venninna mi **HATTEFNATT** på en regntung torsdag for å se på Tyskland - USA. Endte med 3.grads forskjølelse og brune Converse (som opprinnelig var hvite). Vi tilbrakte 60 min av en 90 mins kamp i en lusen pub kalt #CLUBSKANSEN. De markedsførte så fint "VI VISER FOTBALL-VM!" med en stor plakat utenfor. Levde ikke opp til forventingene...
  • Vært på Kontraskjæret alene for å se på Argentina - Sveits. En betydelig finere dag å se fotball på storskjerm på. Noe regnskyer, men det taklet jeg fint fordi i veska mi hadde jeg med meg en blå poncho. Det satt to spanjoler som lo godt av meg da de trodde jeg dro ut en søppelsekk fra bagen, men JA-JA-JA-JA! YO HABLO ESPAÑOL, PUTAS!
  • Ble robbet av en gateklovn mens jeg hang ute med **FEMITINO**. Skulle aldri trodd det selv, men der satt jeg midt i Oslo sentrum med vennen min og der kommer'n. En mann med hvit maling smurt over hele ansiktet. Han så oss i øyene da han ruslet svett bortover vannkanten av fontene. Der satt vi, to flotte ungdommer på benken. Jeg fikk øyekontakt og hvisket "Der kommer kompisen din FEMITINO." Og det var som en invitasjon sendt med sløyfe på. Mannen kommer nærmere og før vi vet ordet av det har vi begge tatt mannen i hånden (ufrivillig). Hans neste trekk var å dra fram en svart avlang ballong. Han blåser liv i den, men det var mindre poetiskt enn det høres ut. Skaper en ballongfigur som verken ser ut som et sverd eller en giraff. Gir den til meg før han peker på hånda si. Penger. Han skal ha penger. Jeg og godeste FEMITINO aner ingen råd fordi vi hadde bare bankkort begge to, men klovnen tar ansvar og peker på flaska mi med vann (som FEMITINO antageligvis vil ha kredit for, takk!). Og det var historien om to bondeknøller som dro ut på byen og ble lurt trillrundt av en svett klovn. Ballongen som så ut som et svart mannelig kjønnsorgan glemte jeg igjen på FRIDAY'S, så vennligst returner til meg hvis du finner den. Finnerlønn: Vann på flaske.
  • Vært på det Jødiske museet i Oslo! Dette vesle museet ved Calmeyers gate var ikke det enkleste å finne, men godt jeg fant det! Det var en utrolig koselig og lærerikt opplevelse, et sted hvor jeg ble møtt av ei kunnskapsrik frøken bak disken som visste hva hun pratet om. Hun visste meg rundt, og vi avsluttet touren på do, et praktfult toalett som var dekket i uhøytidlige vitser om jøder! Anbefaler alle å ta en tur ned dit altså. Jeg kjøpte en jødisk dreidel, vil noen komme over å ta en runde?
  • Blitt stamkunde hos det Deichmanske bibliotek fordi det var det eneste stedet som hadde stabilt nok internett for min intense bruk av tumblr. Hallo, det er VM, alt må reblogges!

Nå tenkte jeg å ta meg en tur til Kontraskjæret igjen. I dag heier jeg på Die Mannschaft (som alltid)!

Det er mange grunner hvorfor jeg heier på Tyskland i år. Den første grunnen er at Tyskland har et sterkt lag med gode og rutinerte spillere som vet hva bra fotball handler om, og to av de andre grunnene ser du på dette bilde over her.

 

#tyskland #fotball #kontraskjæret #klovn #joker #ektetyv #femitino #hattefnatt #jøde #jødisk #jødiskmuseum #oslo #vm #fotballvm #internett #bibliotek #deichman #flottfotballmedendaflotterefotballspillere #spanjoler

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits