Dagsplanen min for i dag

Heisann bloggen!

Akkurat nå ligger jeg i senga og ser på FC VM på tv2.no (og blogger, selvsagt!). Det er ganske artig, selv om noe av det programlederne sier kan være litt småkleint i blant. For det meste ler jeg av utenlandske fotballspillere som prøver å snakke norsk. Dette høres litt små rasistiskt ut nå, men bare se på denne videoen så forstår du hva jeg mener.... Klikk her!

Pyschatrie für misshandelte Kuscheltiere
I dag skal jeg Facetime/Skype med venner og spise usunn mat. Deretter skal jeg kanskje spille litt videre på pek-og-klikk spillet Die Anstalt, et spill som handler om mishandlede kosedyr. Det er ganske morsomt og hjerteskjærende spill som jeg engang fant i 2005 på nettsiden 1001spill.no. Jeg anbefaler alle som har noensinne eid et kosedyr eller møtt et kosedyr å spille dette spillet! Dette er en tankevekkende og realisitk spill som virkelig portretter et kosedyrs hverdag og konsekvensene av misbehandling av uskyldige kosedyr! Spillet er på engelsk, tysk, koreansk, italiensk, russisk, fransk og spansk for den flerspråkelige.

Fotballfri, eller?
Tro det eller ei, i dag er det ikke fotball på tv! Det er faktisk like greit, jeg trengte en pause etter kampen mellom Nederland - Costa Rica i går natt. Den kampen var fylt med spenning og dramatikk helt opp til taket! Jeg synes personlig at det var veldig trist at lille Costa Rica med et befolkningstall lavere enn vårt kjære Noreg ikke kom videre til semifinalene i VM. Det hadde blitt sensasjonelt og virkelig beundringsverdig. Så istedet for å se på fotballkamp, skal jeg heller lese morsomme fotballstatistikker om hvor mange skudd Robin Van Persie bommet på fra gårsdagens kamp og hvor mange målsjanser Mexico hadde før Arje Robben tok en dukkert. Masse morsom fakta som må pugges!!! #EKTEFOTBALLFAN!

Ugh, kategorier...
Jeg har jo innsett at jeg er ekstremt dårlig til å fylle kategoriene mine som jeg har skapt for bloggen, men hva skal en stakkarslig kvinne gjøre? Jeg får vel love at det kommer flere kategori-baserte innlegg snart. Her er det noen idéer om hva jeg kan skrive om:

  • Fotball (rene innlegg)
  • Quentin Tarantino
  • TV-serier jeg faktisk har orket å sett
  • Shoppingvanene mine

#shopping #quentintarantino #fotball #fotballvm #vm #brasil #nederland #costarica #divercheaterscum #kategorier #hverdag #kosedyr #spill #fcvm #tv2 #ronaldo #mexico #robben #robinvanpersie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits