Vinden har snudd!

Hør nå bloggen!

Gjett hva som skjedde i forrige uke! Ho-ho-ho!

Søstera mi fikk vannkopper! Etter en intens periode hvor hun så på meg som pesta selv, har vindene endelig snudd og ulvene kommet for å bite henne i rumpa! Mer korrekt; vannkoppene kom for å bite henne i rumpa! Skulle man visst!

Det var en rolig søndagsmorgen i det fredfylte borettslagret i utkanten av Oslo, at ei lita jente vekket meg rundt 11:00 og visste fram to røde prikker på armen og et i ansiktet sitt. Jeg visste det ut fra (harde) erfaringer at dette var vannkopper! Jeg kjente igjen disse fiendtlige gamle vennene ved første øyenkast.

Så det endte med at hun måtte flytte inn på rommet mitt i en hel uke. Hun tok rett og slett over soverommet mitt og smittet vannkopp-bakterier over på alt jeg eide og verdsetter. Det virker som jeg aldri slipper unna denne chicken poxen.OPPDATERING
Nå har hun flyttet ut av rommet mitt og etterlatt meg all vaskejobben fordi mamman vår er paranoid for å bli smittet. Vi vet ikke helt sikkert om hun har hatt det før eller ikke. Jeg håper for min egen del at jeg får vannkopper igjen. Det hadde vært virkelig ille.

#chickenpox #vannkopper #søster #karma #sykdom #hverdag #okkupasjon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

18, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits