Comeback Edition Part 1

Heisann, bloggen!

Nå er jeg tilbake! Håper dere ikke har glemt meg helt. Men her er jeg! Eldre og litt bedre i norsk grammatikk.

Hvor skal jeg begynne hen? Livet mitt har virkelig vært gjennom en forandring siden sist jeg trykket "logg inn" på blogg.no. Det var så lenge siden jeg skrev noe her at jeg hadde til og med glemt hva bloggen-adressen min var.

Som sist kan jeg dessverre ikke love at jeg vil blogge stabilt eller jevnlig, men jeg lover å blogge når jeg føler for å dele tankene mine. I det siste har jeg vært dårlig på det også. I need more self love.

Siden det er så lenge siden jeg har blogget, tenkte jeg at jeg skulle bruke comeback-innlegget mitt til å gi dere en kort oppsummering av ting jeg husker å ha skjedd meg den siste tiden. Livet har slettes ikke stått stille.

Åh! Forresten! Til dere som fortsatt lurer på hvordan min muntlige eksamen gikk. Det ble karakter 6.

Et lite minne fra tidlig 2015, da jeg satt på bussen helt mutters alene.

Oppsummering av 2014/2015-sesongen i Hallojegvetikke.blogg.no-ligaen:

Ligarunde 1: Jeg kom inn på "skrivestudiet" jeg ønsket og går nå fortsatt der. Selv om 60 prosent av klassen har droppet ut, prøver jeg å holde ut. Til tross for at jeg har én og en kvart venn i klassen. Klassemiljøet er ikke akkurat terningkast seks, tvertimot heller terningkast to. Jeg hadde enorm flaks siden jeg kom inn i studiet med klassens dårligste karaktersnitt, uten tvil. Gleder meg til å bli ferdig.

Ligarunde 2: Har fått meg jobb i én butikk oppkalt etter en frukt. Det har vært veldig gøy å bli butikkmedarbeider. Her trives jeg litt ganske mye bedre enn det jeg gjør på skolen. Sånn sosialt. Har jobbet her i cirka fem måneder nå. Fått mitt eget navnskilt og greier. Nå har jeg endelig råd til å drifte skoavhengigheten min.

Ligarunde 3: Siden jeg flyttet til hovedstaden har jeg lært meg å elske sushi. Spiser det sånn en gang iblant når jeg har råd til det. Sushi er ganske dyrt, men siden det er ingen steder å få tak i god pizza her i byen, kan jeg bruke mer penger på rå fisk. Egentlig liker jeg ikke rå fisk, derfor bestiller jeg alltid den frityrstekte scampien rullet sammen i avokado og ris. Pakket i sjøgress. Badet i soyasaus og wasabi. Har også blitt litt opphengt i Max Burgers. Fryktelig god cheeseburger der, altså!

Ligarunde 4: Etter at jeg nesten besvimte for én måned siden, tok jeg t-banen til legen for å ta en blodprøve. Da bitchslappet livet meg og sa "GRATULERER, DU HAR LAKTOSEINTOLERANSE OG JERNMANGEL". Jeg tok det helt med ro og bestemte meg umiddelbart å raide nærmeste Rema 1000 - sammen med den ene vennen jeg har i klassen - for all laktosefrie produkter. Altså; Soyaprodukter. Visste dere at soya-sjokolademelk smaker ti ganger bedre enn vanlig sjokolademelk? Det vet jeg nå.

Ligarunde 5: Har blitt aseksuell etter at jeg prøvde mobilapplikasjonen; Tinder. When it's done, there is no way back.

Fortsetter oppsummeringen i neste innlegg. Med andre ord; når jeg gidder å fullføre.

Kos deg med denne sangen imens: No Love Allowed - Rihanna

#orkerikkeåhashtagge #lærtmegatdetheteremneknagg #æsj #tinder #pizza #sushi #maxburgers #gameofthrones 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hallo, jeg vet ikke!

Hallo, jeg vet ikke!

19, Oslo

Liker å prate om meg selv. Hvis jeg var deg ville jeg nok ikke tatt verken bloggen eller bloggeren fullstendig alvorlig. Mye er tøys, men det meste er sant! Hvis du vil ha autografen min, send meg en melding ok, dette ordner vi! ;*

hits